F-stop: f/5. Exposure time: 1/60 sec. ISO speed: ISO-1000. Focal lenght: 50 mm. Max aperture: 4.625
F-stop: f/6.3. Exposure time: 1/50 sec. ISO speed: ISO-1000. Focal lenght: 80 mm. Max aperture: 4.875
Õhtu ainsaks segavaks faktoriks võib lugeda sääsed, mida oli ikka väga palju aga proovisin mitte lasta ennast sellest häirida. Juba mõte, kasutada taldrikutena looduslikku materjali on oma moodi põnev ja see muuta mõttest tegelikkuseks on veelgi põnevam. Grillimisel tekkis kohe omamoodi tunne. Kui looduses liha grillimine on mulle alati meeldinud, siis see tekitas sellele kohe omamoodi tähenduse ja tunde. Kes pole ise midagi taolist proovinud, siis soovitan väga. Hiljem saab kõik jäägid looduslikult ära põletada.
F-stop: f/4. Exposure time: 1/125 sec. ISO speed: ISO-1000. Focal lenght: 31 mm. Max aperture: 4.125
F-stop: f/4.5. Exposure time: 1/60 sec. ISO speed: ISO-1000. Focal lenght: 35 mm. Max aperture: 4.25
F-stop: f/20. Exposure time: 1/8 sec. ISO speed: ISO-100. Focal lenght: 28 mm. Max aperture: 4
F-stop: f/9. Exposure time: 1/160 sec. ISO speed: ISO-100. Focal lenght: 28 mm. Max aperture: 4
F-stop: f/8. Exposure time: 1/400 sec. ISO speed: ISO-400. Focal lenght: 28 mm. Max aperture: 4
No comments:
Post a Comment