Monday, December 24, 2012

Oh kuusepuu oh kuusepuu

Õhtul tekkis soov minna välja jalutama ja nautida mõnusat talvist õhtut. Hiljuti soetasin fotokale kaugjuhtimis puldi millega saab pilte teha ka ise muud tegevust tehes. Jõudes jalutades Tähtvere spordiparki, tuli Triinul mõte minna kiikuma (varem polnudki talvel kiikunud). Idee oli uskumatult hea. Peaks millalgi talvist kiikumist kordama.
F-stop: f/6.3. Exposure time: 1/4 sec. ISO speed: ISO-1600. Focal lenght: 18 mm. Max aperture: 3.625
Edasi liikusime Emajõe äärde. Teisel pool Emajõge kooksis tänav millele langev valgus oli mõnusalt mahe ja väärt pildistamist.
F-stop: f/16. Exposure time: 6 sec. ISO speed: ISO-100. Focal lenght: 120 mm. Max aperture: 5.125
Raekoja platsi poole jalutades tekkis isu kuuma kakao järgi, sest õues oli üsnagi külm, see mõte jäi siiski teostamata. Raekoja platsil tegin pilte Tartu jõulutuledest ja linnavalitsusest. Peagi tulid juurde kaks noormeest, kes soovisid, et neist pildi teeksin. Kui  hakkasin pilti tegema, siis nad ütlesid "Teeme nüüd bad ass näod ka pähe", mis ajas tol hetkel üsnagi naerma.
Tartu jõulukuusele on erinevad inimesed riputanud oma jõulusoovid (isegi sai enne jõule enda soov üles riputatud) mis olid kohati päris vaimukad.
Õhtuti on Tartu kesklinnas igasuguseid aktiviste, nii ka sel õhtul, kui kutsuti erinevaid inimesi üksteisel käest kinni võtma ja ümber kuuse kõndima ning laulma "Oh kuusepuu, oh kuusepuu". Laulmisest küll midagi välja ei tulnud aga ümber kuuse sai käidud. Õhtu oli korda läinud, sest sai tehtud jälle midagi uut ja huvitavat ning naerda sai palju.
F-stop: f/11. Exposure time: 1/2 sec. ISO speed: ISO-200. Focal lenght: 28 mm. Max aperture: 4

No comments:

Post a Comment